مزایا و معایب ساکشن چربی پشت کمر
وجود چربی و اضافه وزن در ناحیه کمر و شکم باعث میشود که افراد از نظر قد، کوتاه تر به نظر برسند و شکل و فرم بدن آنها از حالت متناسب و ایده آل خارج شود. در این راستا ساکشن چربی پشت کمر انجام میشود تا این افراد با پوشیدن یک لباس زیبا خوش اندام جلوه کنند. به همین منظور در این مقاله به بیان مزایا و معایب عمل لیپوساکشن کمر میپردازیم تا اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم.
عمل لیپوساکشن پشت کمر چیست؟
بسیاری از افرادی متقاضی داشتن شکمی صاف و کمری باریک و متناسب هستند تا به تناسب اندام برسند. از آنجایی که رسیدن به تناسب اندام از طریق ورزش و فعالیت های بدنی زمانبر است و تلاش زیادی را می طلبد، به همین دلیل عمل لیپوساکشن کمر یا لیپوماتیک کمر مورد توجه بسیاری از افراد دچار تجمع چربی در این ناحیه قرار گرفته است. در واقع یکی از ساده ترین و کوتاه ترین روشهای خارج کردن چربی ها با روش جراحی زیبایی است تا فرم و سایز دلخواه در بدن پدید آید.
جراحی ساکشن پشت کمر به چه کسانی توصیه نمیشود؟
- کسانی که از سلامت عمومی و جسمانی لازم برخوردار نیستند.
- افراد مبتلا به بیماری های خاصی مانند ایدز و هپاتیت نمیتوانند این عمل زیبایی را انجام دهند.
- افراد سیگاری و کسانی که مشروبات الکلی استفاده میکنند باید مدتی قبل از جراحی مصرف دخانیات را ترک کنند.
- افراد دارای بیمار زمینه ای و با ممنوعیت پزشکی روبرو هستند، نمیتوانند انواع جراحیهای زیبایی را انجام دهند.
- افرادی که با تجمع سطح محدودی از چربی ها مواجه هستند نباید جراحی کنند چرا که یک رژیم لاغری موضعی مطمئن و بی خطر برای آنها مناسب تر است.
- افرادی که با اصلاح رژیم غذایی و ورزش کردن میتوانند میزان چربی در ناحیه پشت کمر را کاهش دهند.
بنابراین جراحی ساکشن چربی پشت کمر آخرین گزینه درمانی و روش تهاجمی برای کاهش چربیهای انباشته شده در این ناحیه از بدن است.
ساکشن چربی پشت کمر چه مزایایی دارد؟
از مهمترین مزایایی که میتوان برای این جراحی زیبایی بیان کرد از این قرار است:
- کاهش سایز دور کمر و افزایش تناسب اندام در این ناحیه
- بهره مندی از کمر باریک و دیده شدن حجم اندام باسن و سینه ها در بانوان
- از بین بردن چربی های اضافی در ناحیه پشت کمر بیمار
- از بین رفتن افتادگی و شل شدگی چربیها به صورت لایه لایه در بخش پشت کمر
- زیباتر شدن فرم بدن و بهره مندی از اندام مناسب
- کوتاه بودن زمان جراحی
- پایین بودن هزینه ساکشن چربی پشت کمر
- کم بودن مدت زمان دوره نقاهت بعد از جراحی
عوارض جراحی و حذف چربی پشت کمر
این نوع عمل زیبایی نیز با عارضه هایی همراه است که از جمله شایع ترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کبودی در پشت کمر
- ورم و التهاب
- خارش و سوزش
- خونریزی
- احساس درد خفیف
- احتمال بروز عفونت در صورت بی توجهی به توصیه های پزشک متخصص
- احتمال افتادگی پوست و از بین رفتن فرم طبیعی آن
البته بسیاری از این عوارض با مصرف داروهای مسکن تجویز شده توسط پزشک جراح قابل رفع و پیشگیری است. در این بین با مراقبت هنگام خوابیدن و استراحت کردن میزان قابل توجهی از خونریزی کاسته میشود و همچنین با استفاده از کمپرس یخ میزان عوارض کبودی نیز قابلیت کنترل دارد.
هزینه جراحی ساکشن پشت کمر
هزینه ساکشن چربی پشت کمر بر اساس معیارهای مختلفی تعیین میشود. مهمترین عواملی که در تعیین هزینه نهایی برای جراحی ساکشن پشت کمر دخیل هستند، شامل موارد زیر است:
- میزان تجربه و مهارت پزشک جراح
- دستمزد پزشک جراح
- ابزارآلات و تجهیزات مورد استفاده در روند جراحی
- تکنیک جراحی به کار گرفته شده
- میزان دشواری و پیچیدگی روند جراحی لیپوساکشن پشت کمر بیمار با توجه به شرایط جسمانی او
بر این اساس هزینه این جراحی برای افراد مختلف بسیار متفاوت است و نمیتوان رقم واحدی را ذکر کرد. اما به طور کلی هزینه این عمل زیبایی بسته به تعداد جلسات جراحی، مدت زمان جراحی، ناحیه مورد جراحی و دستگاه مورد نیاز، تعیین میشود. پزشک جراح در جلسه مشاوره جزییاتی از روند جراحی و هزینه آن به بیمار بیان خواهد کرد. البته شهر محل سکونت بیمار نیز در هزینه جراحی لیپوماتیک کمر و پشت او تاثیرگذار خواهد گذاشت.
روش جراحی لیپوساکشن کمر چگونه است؟
بسیاری از چربیهای انباشته شده پشت کمر و پهلوهای افراد دچار اضافه وزن با انجام تمرینات ورزشی و رژیم غذایی از بین نمیروند. چرا که این نوع چربیها استقامت بسیار بالایی برای ذوب شدن دارند و به راحتی نمیتوان از شر آنها خلاص شد. به همین دلیل امروزه با انجام جراحی زیبایی به سادگی افراد میتوانند آروزی داشتن کمر باریک را به حقیقت تبدیل کنند.
به طور کلی با استفاده از ساکشن چربی پشت کمر ، با ایجاد چند شکاف کوچک در ناحیه پهلوها و پشت کمر، رسوبات چربی خارج میشود و هیچ گونه جای جراحی، بخیه و زخم نیز باقی نمیماند.
دکتر جراح دارای تخصص در این زمینه، با نشانه گذاری در قسمت هایی از کمر بیمار، شکافهای کوچکی را به منظور ورود لوله کانولا ایجاد می کند. بعد از اینکه لوله کانولا وارد کمر شد، با ایجاد حرکات ارتعاشی به چربیهای انباشته شده ضربه وارد می کند و بافت چربی ها را می شکند. با این اقدام جداره چربی ها تخریب شده و از محل مورد نظر جدا میشوند. سپس با استفاده از دستگاه مکش، چربیها از ناحیه کمر و پهلوها بیرون کشیده می شوند و با زدن چند بخته این شکاف ها بسته شده و فرایند جراحی زیبایی به پایان می رسد.
جمع بندی
امروزه روش های جراحی زیبایی با رشد و پیشرفت علم و تکنولوژی دچار تغییر و تحولات زیادی شده است. جراحی لیپوساکشن به دلیل ماهیت زیبایی همواره در حال دگرگونی در روش جراحی است تا بهترین نتیجه حاصل شود.
با توجه به مزایای بی شمار ساکشن چربی پشت کمر، پهلوها، شکم و سایر اندام ها، گروه های بسیاری متقاضی این عمل زیبایی هستند تا در کوتاهترین زمان ممکن به تناسب اندام برسند. البته بخش قابل توجهی از رسیدن به نتیجه دلخواه بعد از جراحی به انتخاب پزشک متخصص و تکنیک به کار رفته برای لیپوساکشن دارد که باید با دقت انجام شود.
سوالات متداول ساکشن چربی پشت کمر
آیا ساکشن چربی پشت کمر خطرناک است؟
دستگاههای قدیمی لیپوساکشن عوارض شدیدی داشتند و خطرناک بودند، اما امروزه دستگاههای ساکشن چربی پشت کمر، کم خطر هستند و دوره نقاهت کوتاهی دارند و آسیبی به پوست نمیزنند.
نتیجه ساکشن چربی پشت کمر برگشت پذیر است؟
زمانی که سلولهای چربی را با ساکشن چربی پشت کمر تخلیه میکنند، دیگر امکان رشد ندارند و بدن سلول چربی جدیدی در این قسمت ایجاد نمیکند.
آیا ساکشن چربی پشت کمر درد دارد؟
ساکشن چربی پشت کمر جزو عملهای با شدت درد پایین است، با این حال احساس درد بعد عمل کاملا طبیعی است و احتمال کبودی و ورم هم وجود دارد.
تا چه مدت بعد از جراحی ساکشن چربی پشت کمر باید از گن استفاده شود؟
از آنجایی که بعد از عمل ساکشن چربی پشت کمر، بافت پوست کمر از هم جدا می شود، باید بیمار به مدت 6 ماه از گن استفاده کند.
سن مناسب برای ساکشن چربی پشت کمر چه زمان است؟
افرادی که از سلامت جسمی مطلوب برخوردار هستند، می توانند بین سنین ۱۸ تا ۶۰ سالگی اقدام به ساکشن چربی پشت کمر خود نمایند.